Dwa dni napakowane wiedzą, praktyką, doświadczeniem. Było wszystko czego oczekiwałem po porządnych warsztatach. Było to dla mnie ważne, ponieważ chwilę wcześniej miałem okazję uczestniczyć w innych warsztatach, które delikatnie mówiąc były kiepskie.
Małgosiu, Grzegorzu, dziękuję Wam za rzetelnie przekazaną wiedzę, popartą przykładami z życia. Dziękuję za wskazówki techniczne, merytoryczne, tips and tricks, zwrócenie uwagi na niuanse, które w ogólnym rozrachunku stają sie niezmiernie ważne.
To co doceniam bardzo, to fakt, że każdy miał swój czas na ćwiczenie i później na ocenę i dyskusje. Najbardziej jednak to, że mogłem pytać, pytać i zawsze dostałem rzeczową odpowiedź.
Pasja - to jest to co widziałem przez te dwa dni i mogłem również poczuć sie jej częścią. Ona trwa w mojej fotografii i jest teraz o wiele bardziej bogata i silniejsza...
Pozdrowienia również dla wszystkich uczestników! Optymizm, wymiana doświadczeń, rozmowy, to pokazuje, w moim odczuciu, że byliśmy fajna zgraną grupą warsztatową.
Piotr, wielkie dzięki dla Ciebie też, za rozmowy w samochodzie i na plenerze, you are the best blendziarz ever! Statywy do blend na śmietnik!
Podsumowując - jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia czy jechać na te warsztaty to powiem tylko tyle - Wykorzystajcie ten MOMENT.com.pl
Fotografia forever!
pozdrawiam i dziękuję
Maciej 'Enduro' Błaszczuk